Τα Στελέχη μας
Η UBDras με γνώμονα το ατομικό συμφέρον του επενδυτή, επέλεξε με μοναδικά κριτήρια την υπευθυνότητα, την κατάρτιση και την πολυετή εμπειρία τους κατάλληλους συνεργάτες, συνθέτοντας έτσι με την Πειραιώς ΑΕΠΕΥ εταιρεία του μεγαλύτερου τραπεζικού Ομίλου στην Ελλάδα, μια πληρέστερη και ολοκληρωμένη λύση στη στρατηγική και τις αποφάσεις κάθε επενδυτή.

Ιωάννης Σωφρόνης

Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και από το 1985 έχει εργαστεί σε μεγάλες Χρηματιστηριακές εταιρείες του χώρου ως Χρηματιστηριακός Εκπρόσωπος και Αντιπρόεδρος. Έχει πάρει πιστοποίηση επαγγελματικής επάρκειας από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για Διαχείριση χαρτοφυλακίου και παροχή επενδυτικών συμβουλών.

Σαπαλίδης Σταύρος

Ο κ. Σαπαλίδης έχει σπουδάσει Προγραμματισμό, αλλά και Ανάλυση Πληροφοριακών Συστημάτων. Είναι Οικονομολόγος, με εμπειρία 32 έτη σε καίριες θέσεις ευθύνης στο χώρο των Χρηματιστηριακών Υπηρεσιών. Το 1989 ως στέλεχος στη Διεύθυνση μελετών & στατιστικής του Χρηματιστήριου Αξιών Αθηνών παραιτήθηκε, μετά από επιχειρηματική πρόταση να δημιουργήσει και στη συνέχεια να διευθύνει ως επικεφαλής Διευθύνων Σύμβουλος νεοσύστατη Χρηματιστηριακή Εταιρεία. Ανελλιπώς από το 1989 έως και σήμερα, παρέχει τις υπηρεσίες του από τις θέσεις ευθύνης του Διευθύνοντος Συμβούλου και Γενικού Διευθυντή σε Χρηματιστηριακές Εταιρείες.

Μενεξή Χρυσούλα

Σπούδασε Στατιστική & Ασφαλιστική Επιστήμη στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιά. Εργάστηκε από το 1999 στην εταιρεία ΕΥΡΩ-ΠΙΣΤΗ IKE, στη Λήψη και Διαβίβαση Εντολών, στο τμήμα Παρακολούθησης Χρηματικών Υπολοίπων Πελατών και στο Back Office. Έχει πιστοποίηση Επαγγελματικής Επάρκειας από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στην ειδικότητα του Υπεύθυνου Λήψης και Διαβίβασης Εντολών επί κινητών αξιών και μεριδίων Αμοιβαίων Κεφαλαίων από 2003.

Σαμώνης Γεώργιος

ΜASTER στην Οικονομία της Ανάπτυξης ( Καθολικό Πανεπιστήμιο της ΛΟΥΒΑΙΝ – ΒΕΛΓΙΟ ) και πτυχίο Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων ( Καθολικό Πανεπιστήμιο της ΛΟΥΒΑΙΝ- ΒΕΛΓΙΟ ). Έχει εργαστεί από το 1987 σε διάφορες εταιρείες ως Οικονομικός και Διοικητικός Διευθυντής. 1995-1999 εργάζεται ως Σύμβουλος χρημ/κών προϊόντων, το 1999 ιδρύει την Γ.Δ.ΣΑΜΩΝΗΣ ΑΕΛΔΕ στην οποία διατελεί Διευθύνων Σύμβουλος. 2003-2012 ήταν υπεύθυνος υποκαταστήματος Κορίνθου της ΜΕΓΑΤΡΑΣΤ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΕΠΕΥ.

Σκουριάς Ιωάννης - Φίλιππος

Κάτοχος Διδακτορικού Οικονομικών Επιστημών από την Σχολή Εφαρμοσμένης Οικονομίας, Πανεπιστήμιο Αix-Marseille III (Γαλλία). Εργάζεται από το 1995, ενώ στο χώρο του χρηματιστηρίου μπήκε το 2000 στην Διεύθυνση Διαπραγμάτευσης της ΜΕGΑTRUST Χρηματιστηριακής ΑΕΠΕΥ.
Έχει πιστοποίηση Επαγγελματικής Επάρκειας Τύπου Α1 και B1 από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για Λήψη-Διαβίβαση Εντολών και Παροχής Επενδυτικών Συμβουλών.

Χαϊτόγλου Γιώργος

Πτυχιούχος τμήματος Οικονομικών Επιστημών-Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και τμήματος Λογιστικής-σχολή Διοίκησης Οικονομίας, Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Χαλκίδας. Έχει εργαστεί σε χρηματιστηριακές εταιρείες συναπτά πλέον των δεκαπέντε ετών. Είναι Χρηματιστηριακός Εκπρόσωπος από το 2001 και έχει λάβει πιστοποίηση Β1 από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για παροχή επενδυτικών συμβουλών σε κινητές αξίες.

Δούσκας Ηλίας

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Λάρισας. Εργάζεται από το 1994 σε Χρηματιστηριακές εταιρείες ως αντικρυστής και σύμβουλος επενδύσεων. Έχει πιστοποίηση Επαγγελματικής Επάρκειας Τύπου Α1 από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για Λήψη και Διαβίβαση Εντολών και τίτλο επαγγελματικής επάρκειας στην ειδικότητα παροχής επενδυτικών συμβουλών.

Ασσαριωτάκη Δήμητρα

Εργάζεται στο Χρηματιστηριακό χώρο από το 1998 ως υπεύθυνη εκκαθάρισης συναλλαγών, ταμείου τίτλων και γραμματείας. Έχει πιστοποιητικό Π.Ε.Α. από την ΕΧΑΕ και πιστοποίηση Επαγγελματικής Επάρκειας Τύπου Α1 από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για Λήψη και Διαβίβαση Εντολών.

Αποστολόπουλος Νικόλαος

Γιαννακόπουλος_Αλέξανδρος

Κωνσταντίνος Κουζέλης

Φοίτησε στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης της Νομικής Σχολής τού Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (1981-1986). Έλαβε μεταπτυχιακό Δίπλωμα στο Marketing από το Πανεπιστήμιο Surrey της Αγγλίας (1987-1988). Μπήκε στον Χρηματιστηριακό χώρο το 1999-2012 στην Ολυμπιακή ΑΧΕΠΕΥ ως αντικρυστής-υπεύθυνος και για την εξυπηρέτηση μεγάλων θεσμικών επενδυτών.Έχει Πιστοποίηση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Β1 από το 2007.

Γούσης Γεώργιος

Λεμποτέσης_Διονύσιος

Προϋπηρεσία: 1989-2012 εργάστηκε στην ΔΙΕΘΝΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε ( 1989 – 1996 διεκπεραίωση συναλλαγών θεσμικών επενδυτών) , (1997 -2012 λήψη και διαβίβαση εντολών), έχει λάβει πιστοποίηση Β1 από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Φίλος Αλκιβιάδης

Ο κ. Φίλος Αλκιβιάδης έχει 30 έτη εργασιακό βίο στο Asset Management ως στέλεχος σε τομείς της Διαχείρισης των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών και στην ανάλυση επενδυτικών χαρτοφυλακίων. Περισσότερα από 12 έτη εργάστηκε στο Risk Management στον Τομέα Διαχείρισης Επενδυτικών Χαρτοφυλακίων. Συμμετείχε σε Επενδυτικές Επιτροπές Ασφαλιστικών Ταμείων, Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών και στις εκθέσεις Ελεγκτικών Εταιριών. Έχει συμμετάσχει σε Επιτροπές μελέτης νέων Αμοιβαίων Κεφαλαίων. Διαθέτει εκτενή εμπειρία στη ανάπτυξη εργασιών διασύνδεσης πληροφοριακών συστημάτων στην παραγωγή αναλύσεων και στην ανάπτυξη έργου στον τομέα του Digital Marketing.

Χαλικιόπουλος Χαράλαμπος

Απόφοιτος ΤΕΙ Χαλκίδας του τμήματος στελεχών Επιχειρήσεων και πτυχιούχος της ΑΣΟΕΕ του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης με Ειδίκευση στην Λογιστική και Χρηματοδοτική Διοίκηση. Από το 1989 έχει εργαστεί σε μεγάλες Χρηματιστηριακές εταιρείες του χώρου ως Αντικρυστής και Χρηματιστηριακός εκπρόσωπος.

Ευκολίδης Ιωάννης

Κοτζαμάνης Χρήστος

Κουράκος Κωνσταντίνος

Μπούργου Ελευθερία

Παράβατος Παναγιώτης

Πιπίνης Μιχαήλ

Πρινιωτάκη Χριστίνα

Σπίρτος Ιωάννης

Στεφόπουλος Δημήτριος

Σωτηροπούλου Ζωή

Τσακιρίδης Κυριάκος